Leírás

Leírás

Menü

2017. május 10., szerda

Biztatás

Kedves olvasók és látogatók!

A mostani művem kifejezetten nektek szól.
Szerintem a címe magáért beszél. :-)

Jó olvasást! ^_^


Biztatás


     Talán azt hiszed egyedül vagy az egész világ ellen.
Talán nem érezteti veled senki, hogy bizony van akinek igen is fontos vagy.
De eme nehéz pillanatokban sem szabad az álmaidat feladnod. Hisz, ha azt szeretnéd, hogy valóra váljanak az álmaid és a vágyaid, bizony azért keményen meg kell dolgoznod. Egyszerűen ki kell állnod a mellett amiben hiszel. Tudnod kell még akkor is van remény, mikor a legnehezebb időszakon megy keresztül az ember és azt hiszi itt a vége. Pedig nem! Valaminek a vége, mindig valami kezdete. Talán most még minden ködös. De bizakodva írom neked eme sorokat kedves olvasó, hogy a végére érve a mondatoknak, másképp fogod gondolni a helyzetedet az álmaiddal kapcsolatban.
Hisz biztatni és bátorítani kell azokat a személyeket akik valami miatt feladták, azt amit a világon a legjobban szerettek. Mikor úgy gondolod nincs semmi értelme küzdeni azért amit szeretsz és amit a világon mindennél a legjobban szeretnél, akkor nézz a tükörbe. Nézd meg jó alaposan azt aki az utadba áll. Nézz a saját szemedbe és tedd fel a kérdéseket.
Biztos mindent megtettem az álmaim megvalósítása érdekében?
Biztos nem adtam fel túl korán?
Biztos nem hagytam ki egyetlen esélyt vagy lehetőséget sem, hogy valóra váltsam az ötleteimet és a terveimet?
Ha ezt megtetted, rá fogsz jönni egy nagyon fontos dologra. Nem az egész világ van ellened, ha nem csupán egyetlen személy. ... Te magad. Igen! Saját magad. Ezt azért merem ki jelenten, mert a mai világban sajnos az emberek többsége hajlamos az első akadálynál vagy nehézségnél feladni. Hisz egyszerűbb valamit félbe hagyni és a könnyebb utat választani. Ki jelenteni eme mondatokat.
    – Én ehhez kevés vagyok.
    – Túl ügyetlen vagyok.
    – Buta vagyok hozzá.
    – Ezt nem tudom megtenni.
    – Kevés vagyok hozzá.
Pedig, nem! Ezek a világ egyik legostobább gondolatai. Az ember csak azt nem tudja véghez vinni, amiben nem hisz eléggé és nem akarja teljes szívéből, hogy sikerüljön, mert amit a szíved legmélyéből el szeretnél érni azt el is fogod érni. Csak küzdeni kell érte és keményen megdolgozni a sikerért. Igen is meg tudod valósítani mind azt ami egyszer szöget ütött a fejedben. Küzdeni kell az álmokért és bízni saját magunkban, mert ha te nem hiszel a sikereidben, akkor másoktól hogyan várhatnád el, hogy higgyenek és bízzanak benned. Ha te magadat nem tudod ösztönözni, akkor más hiába teszi, nem fogsz neki hinni. Ezért szedd össze magad és állj fel! De a legfontosabb, higgy önmagadban és mások is hinni fognak benned. Soha ne feledd. Még akkor sem, mikor a padlón vagy és mindent reménytelennek látsz. Jusson eszedbe. Senki sem azért vitte valamire, mert megkapott mindent az élettől. Senki nem azért lett az aki, mert olyan egyszerű és könnyű lett volna az az út amit választott. Ha nem azért, mert kitartott az álmai mellett és nem tért le a célhoz vezető útról még akkor sem mikor nehézségekbe vagy akadályba ütközött. Ezért kívánom neked kedves olvasó, hogy legyen elég erőd és bátorságod végig menni azon az úton ami a céljaid eléréséhez vezet.
Soha ne feledd. "Aki nem mer, az nem is nyer.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése